Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731168115

Amistoso (Int., RC) 731168115 Información oficial sobre el partido 731168115 en Hattrick

01.05.2024 18:05:00

Pasja futbolu Alineación oficial del equipo 'Pasja futbolu' en el partido 1 - 2 fanciullo united Alineación oficial del equipo 'fanciullo united' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pasja futbolu Alineación oficial del equipo 'Pasja futbolu' en el partido 0 - 1 fanciullo united Alineación oficial del equipo 'fanciullo united' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pasja futbolu

Goles Goles

  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): El jugador Vincent Pardavý de futbolu es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Thoko Sebe es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Herbert Greiner de futbolu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

fanciullo united

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): fanciullo agafava avantatge al minut 22 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Tonino Ghirardello amb mestria.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 55 minuts, el tirador de faltes del fanciullo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Yorgi Akbıyık, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): Yorgi Akbıyık hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Guido Marmi havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gianantonio Mandia va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thomas Gorelli de fanciullo es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Waldemar Gajko de fanciullo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.