Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731167655

Amistoso (Int., RC) 731167655 Información oficial sobre el partido 731167655 en Hattrick

01.05.2024 20:10:00

FC Maguel Alineación oficial del equipo 'FC Maguel' en el partido 1 - 2 old vic Alineación oficial del equipo 'old vic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Maguel Alineación oficial del equipo 'FC Maguel' en el partido 0 - 5 old vic Alineación oficial del equipo 'old vic' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Maguel

Goles Goles

  • 140 Minuto 74 (Gol de contra de falta): Maguel va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Zahi Ounis la va transformar en el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Maguel van sortir al contraatac al minut 82, però André de Jesus va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

old vic

Goles Goles

  • 170 Minuto 19 (Gol de falta): Al minut 19, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Tino Kiskola posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan José Félix Gámez va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Caspar Gotfredsen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 219 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a old va estar a punt d'arribar en un córner. En Francisco Nieva va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Dino Gleu al minut 34, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Caspar Gotfredsen de old va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 38 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 Mehdi Akkouche va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Dino Gleu, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Michele Severini, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Michele Severini va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.