Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731167585

Amistoso (Int., RC) 731167585 Información oficial sobre el partido 731167585 en Hattrick

01.05.2024 07:00:00

Shenyang University of Technology Alineación oficial del equipo 'Shenyang University of Technology' en el partido 1 - 2 Enigma Traders Alineación oficial del equipo 'Enigma Traders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Shenyang University of Technology Alineación oficial del equipo 'Shenyang University of Technology' en el partido 2 - 0 Enigma Traders Alineación oficial del equipo 'Enigma Traders' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shenyang University of Technology

Goles Goles

  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): 何 (He) 发达 (Fada) va donar a University un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en László Soponyai va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de University.
  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 30 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En 牟 (Mou) 伟贤 (Weixian) va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en 何 (He) 发达 (Fada) no va ser aprofitada per en 苏 (Su) 邦德 (Bangde) que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, 牟 (Mou) 伟贤 (Weixian) de University va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Enigma Traders

Goles Goles

  • 141 Minuto 88 (Gol de contra por el centro): El Traders era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Panteleimon Skalidis va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 105 Minuto 111 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Aldo Coratto va descol·locar totalment la defensa contrària i Pierpaolo Vaina no va perdonar i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Reinhart Schiefner va estar a punt de posar per davant a Traders amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de 赵 (Zhao) 发隆 (Falong) va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Traders van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 25, però 杜 (Du) 健鸣 (Jianming) va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Traders van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Marlon Thoreau va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Traders sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pierpaolo Vaina, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 64 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Panteleimon Skalidis, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 89 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 243 Minuto 105 (Ocasión de contra por la derecha): Pierpaolo Vaina va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Traders que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.