Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731167499

Amistoso (Int.) 731167499 Información oficial sobre el partido 731167499 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Racing Koy Alineación oficial del equipo 'Racing Koy' en el partido 2 - 2 Red Hoggs Alineación oficial del equipo 'Red Hoggs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Koy Alineación oficial del equipo 'Racing Koy' en el partido 1 - 1 Red Hoggs Alineación oficial del equipo 'Red Hoggs' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,9 % 24,4 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Koy

Goles Goles

  • 113 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67, R K aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Benito Solís va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Després de 75 minuts de partit, Jesús Cardeo igualava per R K en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90, Greg Prey arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfonso Valdueza de R K es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, José Ángel Torroja de R K va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Red Hoggs

Goles Goles

  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Nol Scholma de Hoggs va fer un bon esprint per escapar-se de Xiraxi Celdran i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 74, el Hoggs va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Leslie Hoogendijk, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 42 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 42 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Hoggs va anar a parar a la dreta de l'atac on en Nol Scholma, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 270 Minuto 91 (Ocasión de falta): En Nol Scholma va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 91. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eric Sowikromo de Hoggs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.