Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731167487

Amistoso (Int.) 731167487 Información oficial sobre el partido 731167487 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

La criba de Koeman II Alineación oficial del equipo 'La criba de Koeman II' en el partido 4 - 1 Eagles Venetia Julia Alineación oficial del equipo 'Eagles Venetia Julia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La criba de Koeman II Alineación oficial del equipo 'La criba de Koeman II' en el partido 2 - 0 Eagles Venetia Julia Alineación oficial del equipo 'Eagles Venetia Julia' en el partido
Tiene suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La criba de Koeman II

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Koeman una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Jonah Peterson-Pierce, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 21.
  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Stanislav Atamanyuk va donar a Koeman un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Aitame Pérez va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Jesús Gallinas va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Koeman enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Jesús Gallinas de Koeman va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 10, però no va estar gaire encertat.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a Koeman per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Darko Mayer, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jesús Gallinas va rematar alt.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Stanislav Atamanyuk gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nicola Petracca va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Marc Rocamora va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tarquinio Gavino de Koeman es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.

Eagles Venetia Julia

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Filippo Alba va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Ezechiele Raguseo va encarar al porter al 56, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 205 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Eagles va estar a punt de marcar quan Nunzio Casco va fer una passada impressionant a Delio Gallitelli, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.