Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731167389

Amistoso (Int.) 731167389 Información oficial sobre el partido 731167389 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

penedes Alineación oficial del equipo 'penedes' en el partido 2 - 2 Live Poznań Alineación oficial del equipo 'Live Poznań' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
penedes Alineación oficial del equipo 'penedes' en el partido 2 - 0 Live Poznań Alineación oficial del equipo 'Live Poznań' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

penedes

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Torcuato Enlle va anar directament als peus de Joaquín Falera que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 77, Fernando Jimilio va pentinar un córner cap al segon pal que Joaquín Falera va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Torcuato Enlle es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): penedes va ser a punt de marcar al minut 36, quan el seu jugador Torcuato Enlle va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pau Rourera de penedes va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): En Franz Mrazek es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de penedes la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Torcuato Enlle de penedes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Live Poznań

Goles Goles

  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Poznań eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 28, Eugeniusz Erkner va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): El Poznań era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Kevin Fielenbach va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Poznań va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Edward Lidzbarski, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Albin Wiencek s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.