Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731167325

Amistoso (Int., RC) 731167325 Información oficial sobre el partido 731167325 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

LOS SHIKITITOS Alineación oficial del equipo 'LOS SHIKITITOS' en el partido 9 - 1 Rüngsdorf 18 Alineación oficial del equipo 'Rüngsdorf 18' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
LOS SHIKITITOS Alineación oficial del equipo 'LOS SHIKITITOS' en el partido 9 - 0 Rüngsdorf 18 Alineación oficial del equipo 'Rüngsdorf 18' en el partido
Tiene un resultado normal 8.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS SHIKITITOS

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Mauro González de Jate de SHIKITITOS aconseguir un gol al minut 12 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 115 Minuto 21 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 21 minuts de joc, Mauro González de Jate, corrent com un esperitat, superà primer Samuel Felix von Berüff per velocitat, i després el porter posant el 2 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mauro González de Jate va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En José Luis Maestre Lobo de SHIKITITOS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 115 Minuto 42 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Kentzi Gerrikagoitia era molt més ràpid que el defensa Samuel Felix von Berüff. Al minut 42, el jugador de SHIKITITOS va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 5 - 1.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47, SHIKITITOS va aconseguir el 6 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Mauro González de Jate, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): SHIKITITOS va aconseguir el 7 - 1 quan Roberto Sierra Torras va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de SHIKITITOS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ricardo Maestre Lobo va posar el 8 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Mauro González de Jate va incrementar l'avantatge de SHIKITITOS amb el 9 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Roberto Sierra Torras gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Yannick Paul von Sturmfeder va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Luis Maestre Lobo de SHIKITITOS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Rüngsdorf 18

Goles Goles

  • 190 Minuto 35 (Gol de falta): Al 35 minuts, El Rüngsdorf va fer el 3-1. En Jürgen Henning Baron von Zweybrücken va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Jürgen Henning Baron von Zweybrücken de Rüngsdorf va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cristian Manuel 'El Santo' de la Iglesia.