Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731167321

Amistoso (Int., RC) 731167321 Información oficial sobre el partido 731167321 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

MyL Alineación oficial del equipo 'MyL' en el partido 6 - 3 Grønsvær, Grøn Stær og Grønsa'er Alineación oficial del equipo 'Grønsvær, Grøn Stær og Grønsa'er' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MyL Alineación oficial del equipo 'MyL' en el partido 0 - 2 Grønsvær, Grøn Stær og Grønsa'er Alineación oficial del equipo 'Grønsvær, Grøn Stær og Grønsa'er' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MyL

Goles Goles

  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): El MyL era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Dicky Bazuin va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): Dicky Bazuin va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, MyL, al minut 89. El marcador va canviar a 2 - 2.
  • 141 Minuto 109 (Gol de contra por el centro): MyL sabia com jugar al contraatac, i al minut 109, Joan Campabadal va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de MyL va anar a parar a la dreta de l'atac on en Nar Diom, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de William Payne no va entrar per centímetres.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de MyL van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sergio Elosúa va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mario Pham es va comportar com un juvenil al minut 73 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Sergio Elosúa de MyL, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Bartolomeo D'Antonio en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): Dougie Careaga de MyL va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Bartolomeo D'Antonio s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 5 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Xavi Vallsmadella anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 3 per a MyL.

Grønsvær, Grøn Stær og Grønsa'er

Goles Goles

  • 116 Minuto 28 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 28, en Steffen Gyring del GGG va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Helge Kanta que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 180 Minuto 36 (Gol de falta): Lennart Wael va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a GGG gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 116 Minuto 107 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 107 minuts quan Truls Thomassen va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Pier Luigi Pirozzi, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Lennart Wael va xutar magistralment una falta al minut 2 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del GGG van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Joe Van Styvendael, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, el GGG va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Cesare Musi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Lennart Wael, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 64 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. GGG va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 108 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Joe Van Styvendael es va quedar sol davant del porter, al minut 108. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de GGG Pier Luigi Pirozzi va intentar enganyar Manuel Careaga amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Helge Kanta de GGG va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Truls Thomassen de GGG anava molt fort i col·locat però Manuel Careaga no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 3.