Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731167121

Amistoso (Int., RC) 731167121 Información oficial sobre el partido 731167121 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Kastro Leftis Alineación oficial del equipo 'Kastro Leftis' en el partido 1 - 3 FC Theke Alineación oficial del equipo 'FC Theke' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kastro Leftis Alineación oficial del equipo 'Kastro Leftis' en el partido 1 - 1 FC Theke Alineación oficial del equipo 'FC Theke' en el partido
Tiene un resultado normal 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,7 % 1,1 % 86,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kastro Leftis

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Kastro va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fernando Bayo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rudolf Petschnigg.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 陸 (Luk) 啟漢 (Qihan) de Kastro es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Kastro Garin Mendilibar, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Rudolf Petschnigg. El marcador continuava 0 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Javier Galán de Kastro, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rudolf Petschnigg en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Antonio Aloise de Kastro va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Kastro, 陸 (Luk) 啟漢 (Qihan), col·locà la pilota just a les mans d'en Rudolf Petschnigg. El marcador: 1 - 3.

FC Theke

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 26, quan en Maurus Nifenecker va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 270 Minuto 27 (Ocasión de falta): El Theke va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 27 amb un llançament de falta perillós. En Antonio Raillo però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Xaver Eggeling que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Xaver Eggeling va fer al minut 67 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Wakeel Bhutto, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 235 Minuto 72 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Harald Dühren, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Harald Dühren de Theke, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 89, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): En Harald Dühren va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 274 Minuto 106 (Ocasión de penalti): Al minut 106, Antonio Raillo de Theke va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Raillo.
  • 510 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Axel Padder de Theke amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Theke Rudolf Petschnigg no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Estève Vilamasana es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 0 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Theke, Bedrettin Abasıyanık, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Maurus Nifenecker va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 3.