Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731167115

Amistoso (Int.) 731167115 Información oficial sobre el partido 731167115 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Santijera Team Alineación oficial del equipo 'Santijera Team' en el partido 2 - 5 Gorilla Banden 2 Alineación oficial del equipo 'Gorilla Banden 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Santijera Team Alineación oficial del equipo 'Santijera Team' en el partido 0 - 4 Gorilla Banden 2 Alineación oficial del equipo 'Gorilla Banden 2' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santijera Team

Goles Goles

  • 106 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Joan David Novell va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 20, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Santijera, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 186 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Santijera va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Santi Matías, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): Phạm Hải Long quasi marca en una jugada assajada de córner que Santi Matías havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ivan Alibés de Santijera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Andrei Dragalina de Santijera va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Gorilla Banden 2

Goles Goles

  • 174 Minuto 6 (Gol de penalti): Alberto Ramos García va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 6 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 174 Minuto 37 (Gol de penalti): Gorilla va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Alberto Ramos García va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Al minut 39 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Alberto Ramos García va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 3.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, un xut de Sverre Engebretsen des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Alberto Ramos García va aprofitar un error defensiu al minut 69, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a Gorilla.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 60 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Håkon Hornstvedt va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Andrei Dragalina. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Alexandru Tudora de Gorilla va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 74 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.