Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731167110

Amistoso 731167110 Información oficial sobre el partido 731167110 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Cambodia Holiday Alineación oficial del equipo 'Cambodia Holiday' en el partido 2 - 1 Panas Team Alineación oficial del equipo 'Panas Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cambodia Holiday Alineación oficial del equipo 'Cambodia Holiday' en el partido 0 - 1 Panas Team Alineación oficial del equipo 'Panas Team' en el partido
Tiene suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cambodia Holiday

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, Barbod Pirahmadi va pentinar un córner cap al segon pal que Pere Pau Girona va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): Cambodia va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Nigel Wells la va transformar en el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Luis Fano va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jesús Fernando Gutiérrez-Calderón haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Cambodia al minut 22.

Panas Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Andoni Pérez Miguel que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Konrad Lugmeyer per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 80, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eduardo Nereira de Panas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50, Tomás Hoyos de Panas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.