Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731167046

Amistoso (Int.) 731167046 Información oficial sobre el partido 731167046 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Popet CF Alineación oficial del equipo 'Popet CF' en el partido 3 - 1 fc DRAFON Alineación oficial del equipo 'fc DRAFON' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Popet CF Alineación oficial del equipo 'Popet CF' en el partido 2 - 0 fc DRAFON Alineación oficial del equipo 'fc DRAFON' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Popet CF

Goles Goles

  • 106 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Popet sempre confia amb les genialitats d'en Luis Peñafiel; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Popet va aconseguir el 2 - 0 quan Miguel Ángel Aboigor va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Popet va augmentar la diferència quan Lachezar Stoichkov no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alejo Benítez de Lugo va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Teodor Drabenyuk va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Heliodoro Landi va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 234 Minuto 31 (Ocasión de penalti): En José Pernias va llançar un penal al minut 31. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 230 Minuto 36 (Ocasión de falta): Al minut 36, José Pernias gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Miguel Ángel Aboigor gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Teodor Drabenyuk va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Luis Peñafiel una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Teodor Drabenyuk va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Amir Boutayab de Popet va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

fc DRAFON

Goles Goles

  • 143 Minuto 77 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de DRAFON eren letals, i Ireneusz Mazgaj va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de DRAFON va anar a parar a la dreta de l'atac on en Radomir Rudawski, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del DRAFON sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Josef Letocha, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.