Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731166904

Amistoso (Int.) 731166904 Información oficial sobre el partido 731166904 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Mortirolo FS Alineación oficial del equipo 'Mortirolo FS' en el partido 1 - 4 Team Enclave Alineación oficial del equipo 'Team Enclave' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mortirolo FS Alineación oficial del equipo 'Mortirolo FS' en el partido 1 - 1 Team Enclave Alineación oficial del equipo 'Team Enclave' en el partido
Tiene un resultado normal 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,6 % 3,2 % 79,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mortirolo FS

Goles Goles

  • 102 Minuto 38 (Gol por la izquierda): César Pérez de Mortirolo va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Antón Zavala va estar a punt d'empatar per a Mortirolo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ireneusz Borowicz va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Staley Mbise va entorpir al marcador d'en David Beltrà per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Radomir Balczyński va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 44 de joc.
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Mortirolo va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 76 que Ireneusz Borowicz no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adrián Trevijano de Mortirolo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Antón Zavala de Mortirolo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Team Enclave

Goles Goles

  • 135 Minuto 19 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Zenon Pytlewski va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Enclave van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Krzysztof Wiśnik va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 44, Enclave va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Więcław Skutnik.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Zenon Pytlewski, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 39 (Ocasión de falta): Marian Bieszke va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Marian Bieszke, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 43 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Enclave va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Dawid Buczyński va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Marian Bieszke. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.