Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731166476

Amistoso (Int., RC) 731166476 Información oficial sobre el partido 731166476 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Atlético Salou Alineación oficial del equipo 'Atlético Salou' en el partido 4 - 0 Marlborolight FF Alineación oficial del equipo 'Marlborolight FF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Salou Alineación oficial del equipo 'Atlético Salou' en el partido 2 - 0 Marlborolight FF Alineación oficial del equipo 'Marlborolight FF' en el partido
Tiene suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Salou

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Carlos Medina, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Atlético se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 10.
  • 134 Minuto 20 (Gol de penalti): Dimitri Langendoen va augmentar la diferència de Atlético a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 140 Minuto 22 (Gol de contra de falta): El contraatac de Atlético va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Dimitri Langendoen va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 3 - 0!
  • 134 Minuto 60 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Atlético i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 60 minuts de joc. Mentre en Dimitri Langendoen el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): El jugador local Amândio Santos Figueira per poc que no incrementa el marcador al minut 12. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Eugenio Sagratella va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Amândio Santos Figueira va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Martin Pachl es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 24 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Miguel Pablo, el jugador de Atlético va ser expulsat al minut 24.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dimitri Langendoen.

Marlborolight FF

Ocasiones Ocasiones

  • 254 Minuto 50 (Ocasión de penalti): Al minut 50, Marlborolight va tenir l'oportunitat de reduir diferències amb un penal, però Soran Kordlu no va tenir la sang freda necessària i va xutar desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Per Fogelbratt de Marlborolight amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.