Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731165964

Amistoso (Int.) 731165964 Información oficial sobre el partido 731165964 en Hattrick

01.05.2024 15:15:00

Jubilaos de vacaciones Alineación oficial del equipo 'Jubilaos de vacaciones' en el partido 5 - 1 atleticcoguadalajara Alineación oficial del equipo 'atleticcoguadalajara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Jubilaos de vacaciones Alineación oficial del equipo 'Jubilaos de vacaciones' en el partido 5 - 0 atleticcoguadalajara Alineación oficial del equipo 'atleticcoguadalajara' en el partido
Tiene un resultado normal 5.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jubilaos de vacaciones

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Feliks Kopyciński ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, vacaciones es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de vacaciones a 2 - 0. Gervasi Panyella va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 62, Genís Mitjà va pentinar un córner cap al segon pal que Artur Tomàs va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 0.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan vacaciones va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Dan Ambrose des de dins de l'àrea.
  • 130 Minuto 81 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Bernardino Folques va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 81 el resultat passava a ser de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 12 (Ocasión de falta): Bernardino Folques va sorprendre Alfonso Huidobro amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Manolo Fernández Granados gairebé va marcar per a vacaciones des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bernardino Folques de vacaciones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

atleticcoguadalajara

Goles Goles

  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): El atleticcoguadalajar era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Mestan Çapar va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Fayçal 'El Águila' Chemloul ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): atleticcoguadalajar va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 29, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Mestan Çapar.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Rosario Luppino quasi redueix la diferència al marcador al minut 83, però una gran estirada d'en Arnau Ortonoves va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.