Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731165599

Amistoso (Int., RC) 731165599 Información oficial sobre el partido 731165599 en Hattrick

01.05.2024 22:50:00

Los Hattricks Alineación oficial del equipo 'Los Hattricks' en el partido 3 - 1 ice rotho Alineación oficial del equipo 'ice rotho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Hattricks Alineación oficial del equipo 'Los Hattricks' en el partido 4 - 0 ice rotho Alineación oficial del equipo 'ice rotho' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Hattricks

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 12 gràcies a la jugada de Rafael Maria Merino, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Manuel Bergasa, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Hattricks.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Hattricks a 3 - 1. Pedro Anabalón va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Pedro Anabalón es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Passaven 72 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Stefan Davis va rematar alt.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Werner Sproll al minut 79 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sergio Quiñones va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Manuel Bergasa, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Peter Dool, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Anabalón de Hattricks va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

ice rotho

Goles Goles

  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Lars Herzenberg va acabar en una passada genial cap al jugador de rotho Otbert Mitte, que va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 30 en Otbert Mitte ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Lars Herzenberg el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.