Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731165566

Amistoso (Int., RC) 731165566 Información oficial sobre el partido 731165566 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Ferran_Team Alineación oficial del equipo 'Ferran_Team' en el partido 9 - 1 Citysoccers Alineación oficial del equipo 'Citysoccers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Ferran_Team Alineación oficial del equipo 'Ferran_Team' en el partido 5 - 0 Citysoccers Alineación oficial del equipo 'Citysoccers' en el partido
Tiene mucha potra 5.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ferran_Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Passats 26 minuts, Manuel Gil Redonda, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Ferran_Team es posava per davant!
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, Reinaldo Lama va pentinar un córner cap al segon pal que Carlos Bru va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Manuel Gil Redonda de Ferran_Team va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Gonzalo Soria va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Ferran_Team, Manuel Gil Redonda, que va marcar, sense saber com, el 4 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Ferran_Team a 5 - 0. Reinaldo Lama va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Amb 49 minuts jugats, en Ramón Valdivieso va augmentar l'avantatge de Ferran_Team a 6 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ferran_Team va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Cataldo Mida progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 1.
  • 134 Minuto 84 (Gol de penalti): Ferran_Team va obtenir un penal al minut 84, que va llançar a la perfecció Ramón Valdivieso. 8 - 1 a favor dels locals.
  • 134 Minuto 87 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Ferran_Team al minut 87, que va llançar ajustat al pal en Ramón Valdivieso. 9 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Cataldo Mida, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Alberto Fernández Larrea una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Edwin Engelage va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Jorge Rodrigo Gil de Ferran_Team va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gonzalo Soria de Ferran_Team va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Citysoccers

Goles Goles

  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ferran_Team. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Harris Wetering la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Citysoccers es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 6 - 1 arribava al minut 65.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Harris Wetering.