Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731165268

Amistoso (RC) 731165268 Información oficial sobre el partido 731165268 en Hattrick

30.04.2024 20:10:00

Tehokerroin Alineación oficial del equipo 'Tehokerroin' en el partido 2 - 4 Keittoreipa$ Alineación oficial del equipo 'Keittoreipa$' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Tehokerroin Alineación oficial del equipo 'Tehokerroin' en el partido 3 - 2 Keittoreipa$ Alineación oficial del equipo 'Keittoreipa$' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,8 % 5,7 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tehokerroin

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador Juho Pulkkinen de Kosini fii, després de 8 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Kosini fii s'avançava al marcador al minut 18, després d'un rebot que va caçar en Timo Ollanketo per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Henri Meritähti haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Kosini fii al minut 68.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Riku Nurminen de Kosini fii va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Riku Nurminen de Kosini fii va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Keittoreipa$

Goles Goles

  • 164 Minuto 10 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Walter Schacherl marqués l'empat. Al minut 10 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 160 Minuto 34 (Gol de falta): Al minut 34 del partit, Walter Schacherl va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 171 Minuto 101 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 101, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Sami Jännetyinen es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 106 Minuto 102 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 102 i semblava que Keittoreipa$ desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Jappie Jordens va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Nick Feilhammer que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Walter Schacherl, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 57 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 107 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sami Jännetyinen després de 107 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Juho Matinolli va poder desviar-lo a córner.