Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731165176

Amistoso 731165176 Información oficial sobre el partido 731165176 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Chincheland Alineación oficial del equipo 'Chincheland' en el partido 5 - 5 Mora de Rubielos C.F. Alineación oficial del equipo 'Mora de Rubielos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Chincheland Alineación oficial del equipo 'Chincheland' en el partido 1 - 8 Mora de Rubielos C.F. Alineación oficial del equipo 'Mora de Rubielos C.F.' en el partido
Tiene mucha potra 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chincheland

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Passats 15 minuts, Osama Twil, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Chincheland es posava per davant!
  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Chincheland, atacant per l'esquerra al minut 30, va aprofitar el magnífic llançament de Manolo Jorderas per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 116 Minuto 78 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Silviu Borş va acabar en una passada genial cap al jugador de Chincheland Osama Twil, que va marcar el 3 - 3.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Chincheland prenia la batuta de l'encontre al minut 80, quan en Silviu Borş va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els jugadors del Chincheland amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 84, deixant Jens Blanke en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 5 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Chincheland va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Elies Arimany va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique Ilzarbe de Chincheland amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Elias Jägerpfad de Chincheland va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Mora de Rubielos C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 21, quan Pedro Ruiz va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 34 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Giuliano Lascaro de Rubielos marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): En Leonides Vázquez donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 72 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 81. L'anotador per Rubielos va ser Albano Lenho, que així va deixar el marcador en 4 - 4.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): En Hugo Mariñas entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Rubielos, un peu providencial d'en Albano Lenho va situar el 4-5 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 83 (Ocasión de falta): Federico Travaglini va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Sándor Gida que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cătălin Verga de Rubielos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 49 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Cătălin Verga se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.