Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731164910

Amistoso 731164910 Información oficial sobre el partido 731164910 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Inter de Sagunto Alineación oficial del equipo 'Inter de Sagunto' en el partido 3 - 3 HIMEL Alineación oficial del equipo 'HIMEL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inter de Sagunto Alineación oficial del equipo 'Inter de Sagunto' en el partido 2 - 0 HIMEL Alineación oficial del equipo 'HIMEL' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter de Sagunto

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Sagunto, atacant per l'esquerra al minut 4, va aprofitar el magnífic llançament de Darko Paz Soldán per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Sagunto va aconseguir el 2 - 0 quan Grégory De Kemel va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 24 (Gol de falta): Grégory De Kemel va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 24 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Passaven 7 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Evangelista Goenaga va rematar alt.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Sagunto va estar a punt de posar-se per davant al minut 76 però Mattias Mihklimäe va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Sagunto va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 79 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mattias Mihklimäe ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 89 per blocar una centrada d'en Parvan Muhovski va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sagunto.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Parvan Muhovski de Sagunto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

HIMEL

Goles Goles

  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): El jugador Bryan Lewis de HIMEL es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 151 Minuto 59 (Gol por el centro): Un mica després, Karl Stålborg de HIMEL va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 162 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 70 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Tomasz Bedyk de HIMEL marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip HIMEL Bryan Lewis quasi marca al minut 5 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Tomasz Bedyk l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.