Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731164873

Amistoso (Int., RC) 731164873 Información oficial sobre el partido 731164873 en Hattrick

01.05.2024 22:15:00

FC PLUTO Alineación oficial del equipo 'FC PLUTO' en el partido 2 - 6 Rapid Leffe Alineación oficial del equipo 'Rapid Leffe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
FC PLUTO Alineación oficial del equipo 'FC PLUTO' en el partido 4 - 6 Rapid Leffe Alineación oficial del equipo 'Rapid Leffe' en el partido
Tiene mala suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,8 % 14,3 % 61,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC PLUTO

Goles Goles

  • 101 Minuto 47 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Peter Bridlington trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 102 Minuto 83 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de PLUTO van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Joel Jackson en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Chris McNish va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 203 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Lionel McTaggert no oblidarà el que li va passar durant el minut 30. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Rapid Leffe

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Passats 22 minuts de partit, Rapid es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Miika Böhm es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Rapid van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jordan Sweelinck va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Miika Böhm de Rapid l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 31 de partit.
  • 115 Minuto 67 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 67 minuts de joc, Miika Böhm, corrent com un esperitat, superà primer Lionel McTaggert per velocitat, i després el porter posant el 1 - 4 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Miika Böhm va augmentar l'avantatge de Rapid a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Al minut 90 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Platonas Gkionis va enviar el seu xut al fons de la porteria: 2 - 6.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Platonas Gkionis de Rapid la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.