Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731164822

Amistoso (Int.) 731164822 Información oficial sobre el partido 731164822 en Hattrick

02.05.2024 02:00:00

Tiburones de Mazatlan FC Alineación oficial del equipo 'Tiburones de Mazatlan FC' en el partido 2 - 5 Prody Alineación oficial del equipo 'Prody' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Tiburones de Mazatlan FC Alineación oficial del equipo 'Tiburones de Mazatlan FC' en el partido 1 - 5 Prody Alineación oficial del equipo 'Prody' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tiburones de Mazatlan FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Tiburones s'esgargamellaven dempeus per esperonar Santiago Miramón que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 20 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Corria el minut 28 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Damián Facundo, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 19 minuts, en Edmundo Fernández no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Santiago Miramón gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Roberto Arnáez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 32 quan Edmundo Fernández de Tiburones gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alejandro Gil Alvarado va estar a punt de sentenciar el partit al minut 54, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Santiago Miramón! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Prody

Goles Goles

  • 174 Minuto 4 (Gol de penalti): Quan passaven 4 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del ProdyFC. En Vladislav Zaiko va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 107 Minuto 66 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): ProdyFC, gràcies a les conegudes canonades d'en Linus Schädler, va situar el 2 - 2 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 73, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Linus Schädler es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Pietro Claudio Cuttaia va aprofitar un error defensiu al minut 73, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a ProdyFC.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al 74 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a ProdyFC augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Leon Heck es rifés el porter i marqués el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 60 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Pietro Claudio Cuttaia va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Wajih Azim, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Wajih Azim de ProdyFC es va guanyar la targeta groga merescudament.