Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731164489

Amistoso (Int., RC) 731164489 Información oficial sobre el partido 731164489 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

Mustafar44 Alineación oficial del equipo 'Mustafar44' en el partido 4 - 1 Myopia FC Alineación oficial del equipo 'Myopia FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mustafar44 Alineación oficial del equipo 'Mustafar44' en el partido 1 - 0 Myopia FC Alineación oficial del equipo 'Myopia FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mustafar44

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 17 minuts, el tirador de faltes del Mustafar44 va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sandro Laranjeira, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mustafar44 va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Adam Tahir va sortir per sobre el travesser.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Angelo Sperlinga va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Adam Tahir va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nugzar Tskhvirashvili de Mustafar44 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pauli Rinta-Kiikka de Mustafar44 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Mustafar44 Sandro Laranjeira no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Wolf Proot es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Mustafar44 Simon Andersson, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Wolf Proot. El marcador continuava 2 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Cristiano Salvo de Mustafar44, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Wolf Proot en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Mustafar44, Gino Guevara, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 1 al marcador.

Myopia FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 51 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 51 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Youp Huizen.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): En Micha Rotgans va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 3. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 272 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Al minut 101, un refús desafortunat de Cristiano Salvo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jim Fisher no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Umberto Nisii, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Cristiano Salvo va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Myopia i 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Myopia, Gaston Badie, col·locà la pilota just a les mans d'en Cristiano Salvo. El marcador: 2 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Román Fonseca de Myopia va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.