Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731164315

Amistoso (Int., RC) 731164315 Información oficial sobre el partido 731164315 en Hattrick

01.05.2024 16:30:00

Damp Børn United Alineación oficial del equipo 'Damp Børn United' en el partido 3 - 2 CLUB REAL POTOSI Alineación oficial del equipo 'CLUB REAL POTOSI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Damp Børn United Alineación oficial del equipo 'Damp Børn United' en el partido 5 - 1 CLUB REAL POTOSI Alineación oficial del equipo 'CLUB REAL POTOSI' en el partido
Tiene mala suerte 4.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Damp Børn United

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): El DBU era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Mohannad Arafa va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 els aficionats van embogir quan en Eric Fuglsig va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de DBU.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Corria el minut 89 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Mohannad Arafa, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mohannad Arafa va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 23. En Yiannis Gkotzis va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Cengiz Gökbulut del DBU ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): DBU per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Cengiz Gökbulut va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El jugador local Yiannis Gkotzis per poc que no incrementa el marcador al minut 79. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rubén Menacho va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

CLUB REAL POTOSI

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): POTOSI agafava avantatge al minut 15 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Joonas Jaakonsaari amb mestria.
  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 81 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Vasfi Erdoğan marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Santos Ortuño quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jacob Højbjerg, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Pietro Falanga va fer al minut 77 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Vasfi Erdoğan, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.