Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731163452

Amistoso 731163452 Información oficial sobre el partido 731163452 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

willygoles Alineación oficial del equipo 'willygoles' en el partido 3 - 5 Zapillero Alineación oficial del equipo 'Zapillero' en el partido
4 / 4 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 4 / 8
1 / 1 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 2 / 2
0 / 0 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 3
1 / 1 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 2
2 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 1
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
38 % Posesión 45' 62 %
36 % Posesión 90' 64 %
Normal Táctica Jugar creativamente
willygoles Alineación oficial del equipo 'willygoles' en el partido 3 - 5 Zapillero Alineación oficial del equipo 'Zapillero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
willygoles Alineación oficial del equipo 'willygoles' en el partido 1 - 6 Zapillero Alineación oficial del equipo 'Zapillero' en el partido
Tiene suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

willygoles

Goles Goles

  • 137 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Joaquín Gortázar va anar a parar al cap de Antonio Cifontes que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a willygoles el 1 - 0.
  • 133 Minuto 13 (Gol por la derecha): Amb 13 minuts jugats, en Niilo Vesanen va augmentar l'avantatge de willygoles a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 125 Minuto 55 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 2 - 3 el va marcar Joaquín Gortázar a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Sergio Soto, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 3 - 4 per a willygoles.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Danel Artzeluz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Zapillero

Goles Goles

  • 153 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, Alexander Dimov va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Zapillero en aconseguir el 2 - 1.
  • 161 Minuto 51 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Nicklas Kärring que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 139 Minuto 59 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Nicklas Kärring! Un inimaginable dribbling sobre Antonio Cifontes va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 2 - 4 per a Zapillero.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Aníbal Marcet de Zapillero l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 5 al minut 86 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Daniel Pesce ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Zapillero va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Daniel Pesce no va poder controlar.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Zapillero que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Hynek Kovačík, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Benjamin Nippold, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Benjamin Nippold va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nicklas Kärring de Zapillero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.