Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731163170

Amistoso 731163170 Información oficial sobre el partido 731163170 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Córdoba C.F Alineación oficial del equipo 'Córdoba C.F' en el partido 4 - 4 KKK"s-RRR"s Alineación oficial del equipo 'KKK"s-RRR"s' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Córdoba C.F Alineación oficial del equipo 'Córdoba C.F' en el partido 5 - 3 KKK"s-RRR"s Alineación oficial del equipo 'KKK"s-RRR"s' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,3 % 9,7 % 23,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Córdoba C.F

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 3, el Córdoba va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Giacinto Cossa, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 137 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 17 una excel·lent centrada de Illart Zerrekalde va arribar a Jean-Jacques Schoenberger, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 114 Minuto 44 (Gol de penalti): Al minut 44, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Alejandro Masero no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 3 - 3.
  • 123 Minuto 58 (Gol por la derecha): Corria el minut 58 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Nicodemos Bettini, que va posar el 4 - 3 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alejandro Masero per poc que no incrementa el marcador al minut 20. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Cássio Felipe Alves Schulz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Raymundo Sorogoyen quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alejandro Masero. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Illart Zerrekalde del Córdoba ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

KKK"s-RRR"s

Goles Goles

  • 162 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Eugenio Illescas Duero per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 en Eugenio Illescas Duero va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Ksrs agafava avantatge al minut 34 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Andrey Pyatnitskiy amb mestria.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Als 82 minuts de partit, Andrey Pyatnitskiy de Ksrs va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Andrey Pyatnitskiy ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.