Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731162728

Amistoso 731162728 Información oficial sobre el partido 731162728 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

UD Fuengirola-Los Boliches Alineación oficial del equipo 'UD Fuengirola-Los Boliches' en el partido 3 - 3 The Bollocks Alineación oficial del equipo 'The Bollocks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
UD Fuengirola-Los Boliches Alineación oficial del equipo 'UD Fuengirola-Los Boliches' en el partido 6 - 3 The Bollocks Alineación oficial del equipo 'The Bollocks' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,3 % 4,9 % 19,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Fuengirola-Los Boliches

Goles Goles

  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Fuengirola-Los una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Roberto Maure, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 22.
  • 120 Minuto 39 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Malder Aintzoa al minut 39, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Fuengirola-Los i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, Fuengirola-Los va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Antonio Tapia, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 66 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Antonio Tapia va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Fernando Tejedor per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

The Bollocks

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Bollocks van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ignacio Cabello Fernández va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 153 Minuto 71 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Bollocks seguien lluitant fins al final. Al minut 71, fruit d'aquests esforços, Fernando Tejedor va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 163 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de David Haimana que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bollocks que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Crecencio Andrade, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.