Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731162396

Amistoso 731162396 Información oficial sobre el partido 731162396 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Climamio United Alineación oficial del equipo 'Climamio United' en el partido 4 - 0 ibaizabal klub soccer Alineación oficial del equipo 'ibaizabal klub soccer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Climamio United Alineación oficial del equipo 'Climamio United' en el partido 2 - 0 ibaizabal klub soccer Alineación oficial del equipo 'ibaizabal klub soccer' en el partido
Tiene suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Climamio United

Goles Goles

  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Climamio va augmentar la diferència quan Mauro Killinger no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Placido Canegallo va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Climamio va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en David Mahoney progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Climamio va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mauro Killinger va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Miguel Gorontiola.
  • 231 Minuto 46 (Ocasión por el centro): Al minut 46, Jens Jessen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miguel Gorontiola va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Cristiano Ciano una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Miguel Gorontiola va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Răzvan Dumitraşcu gairebé va marcar per a Climamio des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

ibaizabal klub soccer

Goles Goles

  • 125 Minuto 26 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Pablo Ríos va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 26. 1-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 47 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el ibaizabal sortien al contraatac. La falta llançada per Pablo Ríos va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Irala de ibaizabal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joachim Strenkert.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Ríos de ibaizabal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.