Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731162357

Amistoso 731162357 Información oficial sobre el partido 731162357 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Axe Futbol Cub Alineación oficial del equipo 'Axe Futbol Cub' en el partido 3 - 3 Where is the Chandal? Alineación oficial del equipo 'Where is the Chandal?' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Axe Futbol Cub Alineación oficial del equipo 'Axe Futbol Cub' en el partido 5 - 1 Where is the Chandal? Alineación oficial del equipo 'Where is the Chandal?' en el partido
Tiene mala suerte 4.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Axe Futbol Cub

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Després de 36 minuts de partit, Alfredo Berges igualava per Futbol en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 102 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Samoil Velov de Futbol va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, el Futbol va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Raven Broucke, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raven Broucke va estar a punt d'acabar en gol al minut 21, però el porter visitant Robbert Hoogzaad va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Chandal?. La jugada d'estratègia del Futbol per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Cristian Bernabeu va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Futbol va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 89 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Samoil Velov ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Alfredo Berges de Futbol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Where is the Chandal?

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Chandal? va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 23. Bert Podewils va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 138 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): En Roberto Espinós va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Dobroslav Kostroš la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 115 Minuto 62 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 62 minuts, Bahi Qortbi va superar per velocitat Ramón Fres Jaramillo per posar el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Rémi Caumartin va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Bahi Qortbi, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Fernando Costales, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 82 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Chandal? va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Maximiliano Pereira Roque es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.