Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731162234

Amistoso 731162234 Información oficial sobre el partido 731162234 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Collonil FC Alineación oficial del equipo 'Collonil FC' en el partido 2 - 0 Doramas Alineación oficial del equipo 'Doramas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Collonil FC Alineación oficial del equipo 'Collonil FC' en el partido 1 - 1 Doramas Alineación oficial del equipo 'Doramas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,0 % 4,1 % 18,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Collonil FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 29 en Ahoutou Foé va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Pep Busoms podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Ahoutou Foé va incrementar l'avantatge de Collonil amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Collonil sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pedro Rojas Casas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 50 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Simone Biancato hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Román Deaño havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 234 Minuto 90 (Ocasión de penalti): En 蔡 (Cai) 凡 (Fan) va llançar un penal al minut 90. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Caballer de Collonil amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Manuel Caballer de Collonil es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 44.

Doramas

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Román Deaño no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Henrique Augusto Teixeira estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.