Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731162174

Amistoso 731162174 Información oficial sobre el partido 731162174 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

NIGERLUPUS FC Alineación oficial del equipo 'NIGERLUPUS FC' en el partido 5 - 1 trompiteros Alineación oficial del equipo 'trompiteros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
NIGERLUPUS FC Alineación oficial del equipo 'NIGERLUPUS FC' en el partido 5 - 0 trompiteros Alineación oficial del equipo 'trompiteros' en el partido
Tiene un resultado normal 4.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NIGERLUPUS FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): NIGERLUPUS equilibrava la balança al minut 31. En Julián Murrieta, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 53, el NIGERLUPUS va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Carlos Burguete, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Thys Frankena, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a NIGERLUPUS.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 63 minuts, el tirador de faltes del NIGERLUPUS va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Markus Weidhaus, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kike Gasque va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Markus Weidhaus va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de NIGERLUPUS.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 el NIGERLUPUS va posar setge sobre la defensa central visitant però en Carlos Burguete no va estar gens encertat.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Stephen Angove gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Andrea Giuseppe Noseda va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

trompiteros

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Passats 12 minuts de partit, trompiteros es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Fernando Jofresa es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): trompiteros van sortir al contraatac amb encert al minut 28, però Fernando Jofresa no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Marzio Ligi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 49, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Daniel Cándamo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Namejs Ciekalis va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Daniel Cándamo no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Pablo Atanasopulos de trompiteros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.