Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731161910

Amistoso 731161910 Información oficial sobre el partido 731161910 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

los gallardo Alineación oficial del equipo 'los gallardo' en el partido 2 - 2 Trocola FC Alineación oficial del equipo 'Trocola FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
los gallardo Alineación oficial del equipo 'los gallardo' en el partido 5 - 3 Trocola FC Alineación oficial del equipo 'Trocola FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,5 % 20,4 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los gallardo

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): gallardo prenia la batuta de l'encontre al minut 31, quan en Slavoj Duspiva va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): gallardo s'avançava al marcador al minut 71, després d'un rebot que va caçar en Clemente Pancrazi per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Manuel Maestro Rubio del gallardo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Trocola FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Zdzisław Bućko que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 162 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en César Fernández-Espartero per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 22 (Ocasión evento especial rápido + pase): Mirco Kloetzl va marxar per velocitat al minut 22 i va fer una passada de la mort a Joaquín Sbrocca, però aquest va fallar.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Trocola va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Antenor Luís Pereira Silva va quedar-se sol davant el porter Denis Bêche, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Trocola que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Joaquín Sbrocca, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 260 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Birk Borg va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Birk Borg va marcar al minut 81 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín Sbrocca de Trocola va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.