Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731161888

Amistoso (RC) 731161888 Información oficial sobre el partido 731161888 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

Mushing F.C. Alineación oficial del equipo 'Mushing F.C.' en el partido 1 - 7 El Plátano Mecánico Alineación oficial del equipo 'El Plátano Mecánico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Mushing F.C. Alineación oficial del equipo 'Mushing F.C.' en el partido 0 - 10 El Plátano Mecánico Alineación oficial del equipo 'El Plátano Mecánico' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mushing F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 21 (Gol por el centro): Urgain Belauntzarain de Mushing va demostrar les seves habilitats al minut 21 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

El Plátano Mecánico

Goles Goles

  • 108 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Rubén Vicente-Beltrán és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Leonard Auguścik perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 137 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Radu Meteşan va anar a parar al cap de Denny Raftery que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Mecánico el 0 - 2.
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Danilo Altamira va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Tedo Villar, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Radu Meteşan va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, Mecánico va augmentar el seu avantatge a 1 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Adam Young, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Tedo Villar de Mecánico l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 7 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 30 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Rubén Vicente-Beltrán, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Mushing, però Urgain Belauntzarain no va poder encertar el xut.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63 Nicolau Dias va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Adam Young, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Tedo Villar va enviar un xut des de 40 metres al minut 70, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bram van Houdt.