Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731161781

Copa 731161781 Información oficial sobre el partido 731161781 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Extremaydura HC Alineación oficial del equipo 'Extremaydura HC' en el partido 4 - 5 S.D. Crema de Orujo Alineación oficial del equipo 'S.D. Crema de Orujo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Extremaydura HC Alineación oficial del equipo 'Extremaydura HC' en el partido 2 - 0 S.D. Crema de Orujo Alineación oficial del equipo 'S.D. Crema de Orujo' en el partido
Tiene suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Extremaydura HC

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Maninos va ser Jordi Pepratx.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Mauro Salamanca gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dimitri Beaume va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Joan Sagarra una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Dimitri Beaume va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66 es va veure una gran oportunitat per a Maninos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Raúl Zurica, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78, Joan Sagarra arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Maninos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mauro Salamanca en un 1 contra 1 amb el porter Dimitri Beaume, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 109 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Joan Sagarra va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jónsvein á Oyri es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 50 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Jónsvein á Oyri va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Maninos, Rashid Ys, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Uri Bergalló de Maninos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dimitri Beaume en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, César Puente va xutar fora per a Maninos, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Jordi Pepratx de Maninos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Joan Sagarra va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Mauro Salamanca, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Dimitri Beaume va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Maninos i 4 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Abdelmalek Tanjawi de Maninos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.

S.D. Crema de Orujo

Goles Goles

  • 163 Minuto 60 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 60. L'anotador per *Orujo* va ser Jesús Ezquerdo, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 107 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Hilario Medina Suárez va ser clau en la jugada d'atac de *Orujo* al minut 107, quan ell mateix va fer una passada brutal a Jesús Ezquerdo, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Ezquerdo de *Orujo* va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de *Orujo* Pablo Guibert no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Uri Bergalló es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Ostoja Adanović va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de *Orujo*, Luis Puig, col·locà la pilota just a les mans d'en Uri Bergalló. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Luis Hungría anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a *Orujo*.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jan Langr de *Orujo* anava molt fort i col·locat però Uri Bergalló no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Petar Mladenov xutant per a *Orujo* va fer anar la pilota just on la volia, però Uri Bergalló, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Jesús Ezquerdo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.