Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731161778

Copa 731161778 Información oficial sobre el partido 731161778 en Hattrick

01.05.2024 12:15:00

FC Dracom Alineación oficial del equipo 'FC Dracom' en el partido 4 - 5 CapAmunt reloaded Alineación oficial del equipo 'CapAmunt reloaded' en el partido
2 / 7 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 3
1 / 4 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 1 / 2
1 / 3 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 1
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
53 % Posesión 45' 47 %
52 % Posesión 90' 48 %
Atacar por el centro Nivel de táctica: 15Nivel de táctica: 15 Táctica Normal
FC Dracom Alineación oficial del equipo 'FC Dracom' en el partido 4 - 5 CapAmunt reloaded Alineación oficial del equipo 'CapAmunt reloaded' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Dracom Alineación oficial del equipo 'FC Dracom' en el partido 2 - 4 CapAmunt reloaded Alineación oficial del equipo 'CapAmunt reloaded' en el partido
Tiene suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,3 % 6,7 % 72,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Dracom

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Gat Vardi va donar a Dracom un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 113 Minuto 72 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Artian Pula de Dracom va aconseguir igualar el partit al minut 72, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ivano Huismann! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després de 39 minuts, Ivan Lesník va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Bektursun Kurstan Uulu va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En 迟 (Chi) 昉 (Fang) del Dracom ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 94 (Ocasión por el centro): En Gat Vardi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Dracom se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Bektursun Kurstan Uulu de Dracom va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Edrin Dafku de Dracom va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic 迟 (Chi) 昉 (Fang) va clavar el 3 - 2 per a Dracom amb una precisió mil·limètrica.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Artian Pula, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Raoul Sain va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Dracom i 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Dracom Levin Schweimer va intentar enganyar Raoul Sain amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Gerard Cygan va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Dracom Ramón Jaén va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

CapAmunt reloaded

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 34. L'anotador per CapAmunt va ser Oliver Belmonte, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): CapAmunt agafava avantatge al minut 38 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ghislain Lardon amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Alain Ouédraogo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Al minut 35, Gonçalo Jorge de CapAmunt va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Raoul Sain va xutar fora per a CapAmunt, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Alfons Kopecký anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a CapAmunt.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Bogdan Vasile de CapAmunt va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de CapAmunt Marçal Arvei, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Levin Schweimer. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de CapAmunt Oliver Belmonte no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Levin Schweimer es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de CapAmunt, Lóránt Mózes, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.