Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731161774

Copa 731161774 Información oficial sobre el partido 731161774 en Hattrick

01.05.2024 12:45:00

Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido 6 - 7 Karkos Alineación oficial del equipo 'Karkos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido 2 - 2 Karkos Alineación oficial del equipo 'Karkos' en el partido
Tiene mucha potra 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 24,9 % 48,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Osos de Noega

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Hadar Rodríguez va donar a Noega un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Passat el minut 77 de joc, Santiago Garriador facilitava les coses al Noega amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 113 Minuto 114 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Javier Vilches de Noega va aconseguir igualar el partit al minut 114, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Javier Vilches va estar a punt d'avançar els locals al minut 51 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 117 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio César Gutiérrez-Calderón! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Vilches de Noega la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Italo Coraini de Noega, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Nils Knothe en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Noega, Annas Wakifi, col·locà la pilota just a les mans d'en Nils Knothe. El marcador: 4 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Noega, Antonio César Gutiérrez-Calderón, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Javier Vilches anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Noega.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Noega Acoidan Montalvo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Nils Knothe. El marcador continuava 6 - 6.

Karkos

Goles Goles

  • 163 Minuto 49 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 49 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Ryszard Zawadzak.
  • 173 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Marcos Ortiz-Tamés que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 96 (Gol por el centro): Amb 96 minuts jugats, Mel Rukutai de Karkos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 18 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Massimo Gregnanin va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Karkos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Óscar Salgado va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Karkos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Annas Wakifi va desviar el xut final de Mel Rukutai després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Óscar Salgado de Karkos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Ignacy Pieter va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Karkos Massimo Gregnanin no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Annas Wakifi es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Nils Knothe anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a Karkos.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Julián Fidalgo de Karkos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Karkos, Ryszard Zawadzak, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 7 al marcador.