Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731161055

Amistoso 731161055 Información oficial sobre el partido 731161055 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Kickicks Alineación oficial del equipo 'Kickicks' en el partido 3 - 0 Rayo Acémilas Alineación oficial del equipo 'Rayo Acémilas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kickicks Alineación oficial del equipo 'Kickicks' en el partido 2 - 0 Rayo Acémilas Alineación oficial del equipo 'Rayo Acémilas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kickicks

Goles Goles

  • 124 Minuto 35 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 35 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Barnaba Tacchi llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Nolwin Pragt va incrementar l'avantatge de Kickicks amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Kickicks al minut 71, que va llançar ajustat al pal en Barnaba Tacchi. 3 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Barnaba Tacchi, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 208 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Lluís-Anton Clos va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 89. En Akmar Hammadi va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marco Rico Reyes.

Rayo Acémilas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Acémilas, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Santi Pérez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.