Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731160988

Amistoso 731160988 Información oficial sobre el partido 731160988 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

C.D. VÍCAR CULTURAL Alineación oficial del equipo 'C.D. VÍCAR CULTURAL' en el partido 3 - 2 Reales Jenas Alineación oficial del equipo 'Reales Jenas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
C.D. VÍCAR CULTURAL Alineación oficial del equipo 'C.D. VÍCAR CULTURAL' en el partido 6 - 1 Reales Jenas Alineación oficial del equipo 'Reales Jenas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. VÍCAR CULTURAL

Goles Goles

  • 101 Minuto 55 (Gol por el centro): El CULTURAL no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Radomil Bastl es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 56, Mário Cláudio Rodrigues Rebelo de CULTURAL empatava el partit: 2 - 2.
  • 123 Minuto 90 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 90 gràcies a la jugada de Keaton Jacobson, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Sergi Borràs va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 33 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mário Cláudio Rodrigues Rebelo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

Reales Jenas

Goles Goles

  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ooi Puay Xin la va rematar Víctor Fitero amb una magnífica volea que va fer pujar per a Reales el 0 - 1.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Víctor Laïlla va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 20, i va fer pujar el 0 - 2 per a Reales.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Nils Gotfredsen va marcar al minut 10 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Al minut 36 en Marco Paredes va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.