Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731160387

Amistoso 731160387 Información oficial sobre el partido 731160387 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Averno C.F. Alineación oficial del equipo 'Averno C.F.' en el partido 2 - 0 BOOGIE FC Alineación oficial del equipo 'BOOGIE FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Averno C.F. Alineación oficial del equipo 'Averno C.F.' en el partido 4 - 0 BOOGIE FC Alineación oficial del equipo 'BOOGIE FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Averno C.F.

Goles Goles

  • 108 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible (general)): Joseph Geryes de Averno va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Ottavio Maione que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 82 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Joseph Geryes va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 82 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Francisco Lizardo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gotthelm Damböck va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 37 quan Gotthelm Damböck de Averno gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Curro Chunta, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Gotthelm Damböck gairebé va marcar per a Averno des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 83 podia haver acabat en gol, però Eustasio Parada va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Ricardo Ángel Vera una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Eustasio Parada va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sıtkı Akbaran de Averno la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

BOOGIE FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): BOOGIE van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 32, però el xut de Henrique Patacas des de l'esquerra va sortir desviat.