Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731160105

Amistoso 731160105 Información oficial sobre el partido 731160105 en Hattrick

24.04.2024 10:35:00

The Zoo Alineación oficial del equipo 'The Zoo' en el partido 2 - 1 FC Viktoria Schaffhausen Alineación oficial del equipo 'FC Viktoria Schaffhausen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Zoo Alineación oficial del equipo 'The Zoo' en el partido 2 - 0 FC Viktoria Schaffhausen Alineación oficial del equipo 'FC Viktoria Schaffhausen' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Zoo

Goles Goles

  • 114 Minuto 18 (Gol de penalti): Després de 18 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al The, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Louis Vinet de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): The, atacant per l'esquerra al minut 58, va aprofitar el magnífic llançament de Ciro Pasta per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): The va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Louis Vinet ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Othmar Schafroth va marxar de Ádám Mátyus en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de The van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): The va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tomas Dérand va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mike Langhoff.

FC Viktoria Schaffhausen

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): Ádám Mátyus va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Viktoria, al minut 7. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Viktoria Roger Walker quasi marca al minut 2 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Julián Vigón l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Angelo Wolfgang de Viktoria va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.