Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731158860

Amistoso 731158860 Información oficial sobre el partido 731158860 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

St.PauliAntifa UD Alineación oficial del equipo 'St.PauliAntifa UD' en el partido 2 - 3 Alfaguar FC Alineación oficial del equipo 'Alfaguar FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
St.PauliAntifa UD Alineación oficial del equipo 'St.PauliAntifa UD' en el partido 1 - 4 Alfaguar FC Alineación oficial del equipo 'Alfaguar FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

St.PauliAntifa UD

Goles Goles

  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de St.PauliAntifa va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Manel Gatell, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 3.
  • 143 Minuto 83 (Gol de contra por la derecha): Scott Needham va marcar al minut 83 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): St.PauliAntifa van sortir al contraatac al minut 52, però Scott Needham va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Vojtěch Nečas no oblidarà el que li va passar durant el minut 81. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Alfaguar FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 15 (Gol de penalti): En Ecequiel Obalín va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 15. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 183 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al minut 17, un xut de Csaba Kancsal des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Eloy García Sañudo de Alfaguar va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 77. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Ecequiel Obalín va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Juan Gil García al minut 26, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Eloy García Sañudo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 32 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Alfaguar va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Eloy García Sañudo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Eloy García Sañudo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, el Alfaguar va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Luka Gačič s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Edwin Saucy va deixar a Guillermo Pardo assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Dino Giacopello. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dušan Kuklík de Alfaguar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.