Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731158728

Amistoso 731158728 Información oficial sobre el partido 731158728 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

groguis Alineación oficial del equipo 'groguis' en el partido 4 - 1 Racing Tarraco Alineación oficial del equipo 'Racing Tarraco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
groguis Alineación oficial del equipo 'groguis' en el partido 3 - 0 Racing Tarraco Alineación oficial del equipo 'Racing Tarraco' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

groguis

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Passats 28 minuts, Jordi Josep Momplet, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. groguis es posava per davant!
  • 135 Minuto 32 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Izarbe Iturrondogoitia va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 0. L'experiència és un grau!
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de groguis pel centre va donar un gran resultat: el gol de Miguel Burón va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 42 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de groguis. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Harald Niedermeier xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 43 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Izarbe Iturrondogoitia estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Filemón Giráldez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Miguel Perea gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ricardo Monjaraz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Miguel Burón de groguis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Miguel Burón de groguis per doble groga al minut 75.

Racing Tarraco

Goles Goles

  • 143 Minuto 64 (Gol de contra por la derecha): El jugador José Luis Verdejo de Tarraco es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 44 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Anir Jloun, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 67, un contraatac del Tarraco no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Francesc Prim perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Leandro Carrere de Abense de Tarraco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfred Dallet.