Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731158557

Amistoso (Int.) 731158557 Información oficial sobre el partido 731158557 en Hattrick

24.04.2024 15:20:00

Paris-Ukraine Alineación oficial del equipo 'Paris-Ukraine' en el partido 4 - 2 Flintff Team Alineación oficial del equipo 'Flintff Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Paris-Ukraine Alineación oficial del equipo 'Paris-Ukraine' en el partido 1 - 2 Flintff Team Alineación oficial del equipo 'Flintff Team' en el partido
Tiene bastante suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,2 % 0,8 % 88,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paris-Ukraine

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): Milan Bunča va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Paris-Ukraine.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Richard Touret es va introduir dins la defensa central al minut 34, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Paris-Ukraine va ser Alaric Delagrange.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Paris-Ukraine va aconseguir el 4 - 2 quan Bondoa Tchobang va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Paris-Ukraine va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Richard Touret va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Paris-Ukraine van sortir al contraatac amb encert al minut 73, però Milan Bunča no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Landry Preaux es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Flintff Team

Goles Goles

  • 116 Minuto 64 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Manuel Malet va acabar en una passada genial cap al jugador de Flintff Pep Lluís Fusellas, que va marcar el 2 - 1.
  • 115 Minuto 69 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Francisco Javier Fares era molt més ràpid que el defensa Jordi Gorgoji. Al minut 69, el jugador de Flintff va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Es duien 13 minuts de partit jugats quan Aleix Renom va estar a punt de posar per davant a Flintff amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alberto Coelho va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Flintff va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Francisco Javier Fares va quedar-se sol davant el porter Alberto Coelho, però aquest va poder aturar el xut.
  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Manuel Malet va rebre molts aplaudiments. Al minut 40 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Xevi Bersach va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 43, quan un error defensiu va deixar Pep Lluís Fusellas completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Francisco Javier Fares la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Flintff havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Jesús Real Godó quasi aconsegueix empatar per Flintff al minut 66, però Alberto Coelho va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 72, en un 1 contra 1 amb el porter, però Alberto Coelho va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Jesús Real Godó des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Flintff va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 80, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Braulio Afonsín.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Gradilla de Flintff va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.