Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731158245

Amistoso 731158245 Información oficial sobre el partido 731158245 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

RCD NUNCAMAIS Alineación oficial del equipo 'RCD NUNCAMAIS' en el partido 0 - 5 A.D.QueRCuS Alineación oficial del equipo 'A.D.QueRCuS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD NUNCAMAIS Alineación oficial del equipo 'RCD NUNCAMAIS' en el partido 0 - 2 A.D.QueRCuS Alineación oficial del equipo 'A.D.QueRCuS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD NUNCAMAIS

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ciprian Hordoan de NUNCAMAIS es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

A.D.QueRCuS

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Amb 34 minuts jugats, Ignacio Ucieda de A.D.QueRCuS va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, Eliseu Cantallops va augmentar l'avantatge de A.D.QueRCuS a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ignacio Ucieda de A.D.QueRCuS l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 43 de partit.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Ignacio Ucieda va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): A.D.QueRCuS va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Nelson Alvarenga va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Al minut 5 de partit, Eliseu Cantallops quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Rafael Baquerizo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ernesto José Reguero Manjón, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Boris Teerhof va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 65, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Josep Maria Aran després de 66 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ernesto José Reguero Manjón va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Boris Teerhof de A.D.QueRCuS va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 79 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Boris Teerhof de A.D.QueRCuS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.