Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731158238

Amistoso (Int., RC) 731158238 Información oficial sobre el partido 731158238 en Hattrick

24.04.2024 04:00:00

Monteria F.C Alineación oficial del equipo 'Monteria F.C' en el partido 1 - 7 FC Sunny Wien Alineación oficial del equipo 'FC Sunny Wien' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Monteria F.C Alineación oficial del equipo 'Monteria F.C' en el partido 0 - 6 FC Sunny Wien Alineación oficial del equipo 'FC Sunny Wien' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monteria F.C

Goles Goles

  • 108 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible (general)): Gian Paolo Pricoli de Monteria va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Uchechukwu Danhounsrou que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 3 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 7, Daniel Crim de Monteria va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Sunny Wien

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 4, quan Oliver Druml va posar els visitants Sunny per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al 11 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Sunny augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Marcel Klement es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28, un xut de Oliver Druml des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 41 de partit va donar a Sunny l'avantatge per 1 - 4. Oliver Druml en va ser l'anotador.
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Karl Krüger va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Sunny, Andreas Mittl, que va marcar, sense saber com, el 1 - 5.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, Sunny va augmentar el seu avantatge a 1 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Oliver Druml, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Horst Hirter, que va ser qui va marcar 1 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marcel Klement després de 17 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alje Rimkes va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Peter Westenthaler quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alje Rimkes, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andreas Mittl de Sunny la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Horst Hirter de Sunny es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.