Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731157714

Amistoso 731157714 Información oficial sobre el partido 731157714 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Mijas Costa F.C. Alineación oficial del equipo 'Mijas Costa F.C.' en el partido 4 - 3 manjoya real Alineación oficial del equipo 'manjoya real' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Mijas Costa F.C. Alineación oficial del equipo 'Mijas Costa F.C.' en el partido 2 - 3 manjoya real Alineación oficial del equipo 'manjoya real' en el partido
Tiene suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,1 % 34,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mijas Costa F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Guelor Lomalisa Mutambala ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Mijas es posava per davant 1 a 0.
  • 130 Minuto 29 (Gol de falta): Als 29 minuts, Pavel Lebed va ampliar l'avantatge de Mijas amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Mijas va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 55 Beñat Andrades va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Mijas contenien la respiració mentre en Guelor Lomalisa Mutambala s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 4 - 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Guelor Lomalisa Mutambala, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Andrés Manuel Cano va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Cástor Giménez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Beñat Andrades es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

manjoya real

Goles Goles

  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 33 minuts quan Kevin Haueter va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a manjoya.
  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Darwin Ballesteros que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): El jugador visitant Lionel Simone va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 77 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Lionel Simone va fer una jugada per la banda esquerra, però Gorosti Sagarna va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Amás es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lionel Simone de manjoya la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.