Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731157619

Amistoso 731157619 Información oficial sobre el partido 731157619 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Xerez DFC Alineación oficial del equipo 'Xerez DFC' en el partido 1 - 3 F.C IloveSunflowers Alineación oficial del equipo 'F.C IloveSunflowers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Xerez DFC Alineación oficial del equipo 'Xerez DFC' en el partido 3 - 1 F.C IloveSunflowers Alineación oficial del equipo 'F.C IloveSunflowers' en el partido
Tiene mala suerte 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xerez DFC

Goles Goles

  • 102 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Als 53 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Xerez va acabar amb la pilota als peus de Alcadio Pujol que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan David Samsó des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Fernando Tordesillas va estar a punt d'empatar per a Xerez quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Fateh El-Mrini va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Rubén Curucheta no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): David Samsó va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 89 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

F.C IloveSunflowers

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): En August Friedrich Julian donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 2 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 115 Minuto 31 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Diego Serna era molt més ràpid que el defensa Luis Chell. Al minut 31, el jugador de IloveSunflowers va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 2.
  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): El IloveSunflowers era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en August Friedrich Julian va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): IloveSunflowers quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Daniel Bobea va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hannes Reidhart de IloveSunflowers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.