Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731156495

Amistoso (Int.) 731156495 Información oficial sobre el partido 731156495 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Olympiakojos Alineación oficial del equipo 'Olympiakojos' en el partido 4 - 1 Legalty FC Alineación oficial del equipo 'Legalty FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Olympiakojos Alineación oficial del equipo 'Olympiakojos' en el partido 5 - 0 Legalty FC Alineación oficial del equipo 'Legalty FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympiakojos

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Legalty. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pino Barthe la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Olympiakojos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 32.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador Pino Barthe de Olympiakojos, després de 43 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Olympiakojos va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Kirill Fimin, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Kirill Fimin, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Olympiakojos.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Olympiakojos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pino Barthe en un 1 contra 1 amb el porter Torkel Edenlund, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 es va veure una gran oportunitat per a Olympiakojos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kirill Fimin, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kirill Fimin de Olympiakojos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francesco Giacintucci de Olympiakojos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Legalty FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 en Selim Abou El Ela va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Mateo Bovero no va ser aprofitada per en Sulibor Dołżycki que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.