Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731156137

Amistoso (Int., RC) 731156137 Información oficial sobre el partido 731156137 en Hattrick

24.04.2024 22:00:00

Palhava Alineación oficial del equipo 'Palhava' en el partido 6 - 1 Escoria Federal FC Alineación oficial del equipo 'Escoria Federal FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Palhava Alineación oficial del equipo 'Palhava' en el partido 6 - 0 Escoria Federal FC Alineación oficial del equipo 'Escoria Federal FC' en el partido
Tiene un resultado normal 6.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palhava

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jerónimo Guzmán del Val de Palhava aconseguir un gol al minut 16 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 124 Minuto 27 (Gol de penalti): Palhava va posar-se per davant 2 - 1 al minut 27, quan Gabriel Kiełtyka va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Amb 29 minuts jugats, en Ignacio Ramírez Togores va augmentar l'avantatge de Palhava a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Palhava va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Yakov Ishimov progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Pablo Reyes va incrementar l'avantatge de Palhava amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Palhava va aconseguir el 6 - 1 quan Jerónimo Guzmán del Val va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 8 (Ocasión de penalti): En Gabriel Kiełtyka va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 8, però el porter visitant Henok Hamminger el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Alessandro Borgo no va ser aprofitada per en Krelis Evertz que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Yakov Ishimov, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El jugador local Luka Härle per poc que no incrementa el marcador al minut 73. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Henok Hamminger va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Ignacio Nando gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Henok Hamminger va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Escoria Federal FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): La Escoria van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 21, quan Federico Quézada va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 22 (Ocasión evento especial): Lleyton Titman va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 22, però no s'esperava que en Reggie Drinkwater, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.