Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731156130

Amistoso (Int., RC) 731156130 Información oficial sobre el partido 731156130 en Hattrick

25.04.2024 01:20:00

Wacamayos CF Alineación oficial del equipo 'Wacamayos CF' en el partido 1 - 3 Calamaresensutinta CF Alineación oficial del equipo 'Calamaresensutinta CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wacamayos CF Alineación oficial del equipo 'Wacamayos CF' en el partido 1 - 1 Calamaresensutinta CF Alineación oficial del equipo 'Calamaresensutinta CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,5 % 11,6 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wacamayos CF

Goles Goles

  • 115 Minuto 17 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 17 minuts, Deron Walsh va superar per velocitat Luis Albiñana per posar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Christian Sánchez va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Gabriel 'Paradator' Parra Salcedo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Isidro 'Semental' Jara va estar a punt d'avançar els locals al minut 48 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Carl Jemmott de Wacamayos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Calamaresensutinta CF

Goles Goles

  • 164 Minuto 38 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Peter 'El Anguila' Durďák va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 174 Minuto 71 (Gol de penalti): Al minut 71 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Peter 'El Anguila' Durďák va llençar el penal ras arran de pal.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, un xut de Arslan 'Cazón' Abidović des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, el Calamaresensutinta va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Marc 'El català' Rufí s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ion Onicală.